четверг, 1 ноября 2012 г.

Ви часто бачили як на вас дивляться інші?

Ви бачили погляди,які оточують вас? Вони завжди добрі, завжди щирі,завжди з хорошими думками про вас? Вони гріють вашу душу чи навпаки залишають слід десь там глибоко в підсвідомості, вони сповнені докору, а може й заздрості і напевно інколи злості. От я не розумію,чому люди говорять лише про слова, які їх зачепили, чому виставляють життя, чому кажуть інколи те,чого не хотілося б розповідати і обгрунтовують це у сво чергу бажанням полегшити тягар спогадів і почути пораду. А все простіше, адже слова – це необдумані і неузгоджені зі своєю душою репліки, які мають у різний момент, у різних часових просторах неперекорне бажаня вийти з під тіні потаємності. Вони інколи здушують нашу свідомість своїм криком і молінням, проте отримавши бажану свободу намагаються скоріше  сховатися.

Чим ж відрізняється погляд? І яку роль грає він?

Погляд який триває долю секунди,інколи дає більше відчутті про людину,ніж кілька годинна розмова з нею.Адже тут не потрібно працювати на публіку,щоб побачити справжність, а лише вловити стан душі по відношенню до своєї індивідуальності. Я не думаю що хтось з вас описував погляд,звідки така впевненість, а спробуйте зхарактеризувати свій, дивлячись в зеркало у  цей момент,і через хвилину,я вас запевнєю разючість ви відразу помітите.
Довго можна сперечатися про награні погляди, і ту ж безпосередню посмішку якою вас обдаровує цей світ,проте у кожного з нас є різного роду фотографії, і чи не зустрічали ви там вловлений об’єктивом той справжній погляд,який розповідав і навіть кричав про стан душі? Чи не казали ви в цей момент, щось типу того: я тут погано вийшов, вийшла, і в ту ж саму мить, а може й пізніше приходило розуміння того, що фотографія зовсім таки не погана,просто чомусь на ній видно не гру, а реальне життя,яке вже не можливо сховати маскою і бажанням втечі…
Сайт визитка стоимость – разработка успешного сайта под ключ. Преимущества сайта-визитки в том, что стоит он очень дёшево и для его редактирования не нужно прибегать к платной посторонней помощи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий